Lärning genom gärning / KY Projektledning Inriktning Spel

en lärarblogg för utbildningen Projektledning inriktning spel

Projektledning inriktning spel

with 4 comments

Projektledning inriktning spel är en Kvalificerad Yrkesutbildning som förut hette Spelarkitektur. Här hittar du ansökningshandlingarna inför höstterminen 2008: Academedia – Projektledning inriktning spel. Mer information om utbildningen hittar du nedanför, samt på Academedia.se/ky.

Utbildningen hålls i Göteborg

Intresset för spel är större än någonsin tidigare. Idag är spel är ett viktigt fundament i tv, utbildning, film-, reklam-, och spelbranschen. Utbildningen Projektledning inriktning spel är grundlig och ger dig de insikter som krävs för att du ska kunna fånga människor och hålla dem kvar.

Hos oss lär du dig att förvandla din kreativitet till konkreta resultat. Du lär dig att skapa intressanta lösningar som ger starka upplevelser för speldeltagarna. Du lär dig leda kreativa processer med lika mycket koll på timmar som på kvalité. Du lär dig att använda spelandet som metod och blir genom studier i proaktiv projektledning väl rustad att möta uppdragsgivarens korta deadlines och krav på en kostnadseffektiv designprocess. Du lär dig att skapa uppmärksamhet och engagemang genom spel, samt att producera, regissera, och projektleda produktioner i olika former.

En projektledare i en kreativ bransch kan måste förstå och vara delaktig i de processer som leder fram till en färdig resultat. Projektledning inriktning spel ger stor kunskap i kreativt projektledareskap. Centralt i utbildningen är också att du lär dig hemligheterna bakom spelens uppbyggnad och ”tänket” som gör att du kan skapa nya, innovativa spel som sedan kan används inom en rad områden.

Arbetsmarknaden innefattar idag en aldrig tidigare skådad mängd med olika branscher, allt från tv-produktion och reklam till utbildning och traditionella spel. Spel finns överallt: i mobiltelefoner, på webben, på skolgården, på flingpaketen och som tv-program. Som projektledare blir det ditt jobb att påverka människor!

Under två år lär du dig att:

– effektivt leda kreativa projekt och styra din verksamhet

– analysera och konstruera spel utifrån specificerade krav

– skapa interaktiva och skapande grupprocesser genom spelande

Vi söker dig som är kreativ, innovativ och intresserad av att förstå kreativ projektledning i allt mer krävande bransch, där uppgifterna ofta handlar om att lösa komplicerade uppdrag med specifika mål.

Annonser

Written by Ola Janson

december 19, 2007 den 1:40 e m

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] har gjort kan du besöka min Blogg:http://daniellarsson.wordpress.com/Ringa: Min lärares blogg:https://spelarkitektur.wordpress.com/projektledning-inriktning-spel/telefon nr:  Tänkte det kund var intressant att läsa jag skulle gärna vilja se andras maile som […]

  2. […] till ämnet. Som många av er säkert vet har jag under de senaste två åren läst “spelarkitektur” och börjar nu så sakta närma mig utbildningens avslut. Jag har påbörjat ett […]

  3. […] verkar inte riktigt vara på min sida när det gäller producerandet av mitt examinerande arbete i spelarkitekturkursen. I går hade jag hela dagen inplanerad för skrivande, men icke då. Jag satt och läste utskrifter […]

  4. […] Spelprojekt om särskrivning: Hai-ku. Jag har tagit del i ett veckolångt projekt att skapa ett spel om särskrivning. Projektets syfte var att få större inblick och kunskap i speldesignprocessen. Projektet initierades av Ola Janson, projektansvarig och pedagogiskt ansvarig för utbildningen projektledning inriktning spel. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: